Treft Feyenoord de Europa League-beul volgend jaar opnieuw?

27 mei 2021, 07:00   Bijgewerkt: 26 mei 2021, 23:26

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op televisie komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op donderdag 27 mei.

Specials

Zo beleefden de Jong Oranje-spelers de maanden voor het EK 

De spelers van Jong Oranje komen na een turbulente periode van krap twee maanden weer samen om te strijden in de knock-outfase van het jeugd-EK. Devyne Rensch, Sven Botman en Myron Boadu zullen zich vol goede moed aansluiten bij de selectie na hun recente prestaties. Daarintegen zullen er ook een aantal spelers zijn die dit seizoen graag zo snel mogelijk willen vergeten, neem Ferdi Kadioglu, Kaj Sierhuis en Javairo Dilrosun. FCUpdate.nl zet in aanloop naar de knock-outfase van het jeugdtoernooi alle recente gebeurtenissen rondom de Jong Oranje-spelers nog eens op een rijtje. 

Wedstrijden

Austria Wien - Wolfsberger AC (19.00 uur)

In Rotterdam-Zuid worden ze nog weleens zwetend wakker van Wolfsberger AC. Die ploeg won dankzij wat goedkope strafschoppen met 1-4 in De Kuip en toen de ploeg van Dick Advocaat in Oostenrijk een minimale zege nodig had voor overwintering, speelde het he-le-maal niks klaar en werd er uiteindelijk met 1-0 verloren. Als de ploeg van Michael Liendl over twee duels afrekent met Austria Wien, pakken ze Conference League-ticket en kunnen ze de Rotterdammers volgend seizoen zomaar opnieuw treffen. 

Toulouse - Nantes (20.45 uur)

Na de degradatie van vorig seizoen is Toulouse hard op de weg terug naar het hoogste niveau, maar moest in de Ligue 2 wel Troyes en Clermont boven zich dulden. Tegen nummer achttien FC Nantes met voormalig NEC'er Anthony Limbombe mag het als nummer drie in een strijd over twee duels alsnog proberen om een ticket te verdienen naar een rentree op het hoogste niveau. 

Voetbal op tv

18.15 uur: FC Ingolstadt 04 - VfL Osnabrück, ZDF, live verslag van het duel om promotie/degradatie naar de 2. Bundesliga

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen