Boete voor Ibrahimovic voor gokbedrijf, maar alsnog dikke winst

26 mei 2021, 19:31

Zlatan Ibrahimovic heeft een forse boete opgelegd gekregen vanwege zijn aandelen in het Maltese gokbedrijf Bethard. De UEFA startte onlangs een onderzoek naar de Zweed omdat gokken niet is toegestaan. 'De inspecteur is aangesteld om een onderzoek te starten naar het mogelijk overtreden van de disciplinaire regels door Mr. Zlatan Ibrahimovic', schreef de bond in een statement.

Inmiddels is de straf voor Ibrahimovic bekend. De 39-jarige Zweed moet 50.000 euro betalen wegens zijn betrokkenheid. Heel veel pijn zal het de aanvaller van AC Milan echter niet doen. Een Amerikaans bedrijf zou de aandelen volgens geruchten voor liefst zestien miljoen euro hebben overgenomen. ZIjn club AC Milan dient een bedrag van 25.000 euro te betalen.

Voor Ibrahimovic zal de kous daarmee af zijn. Eerder leek de aanvaller nog te moeten vrezen voor een lange schorsing, die hem tot het einde van zijn loopbaan zou dwingen. Voor Ibrahimovic zal de focus echter niet liggen op de boete. De Zweed is herstellende van een blessure, waardoor hij komende zomer niet kan deelnemen aan het Europees Kampioenschap.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen