"Als Pavlidis nu moet tekenen, denk ik dat AZ in het voordeel is"

27 mei 2021, 08:27   Bijgewerkt: 27 mei 2021, 10:33

Vangelis Pavlidis staat voor een zomerse overgang naar de top van de Eredivisie. De 22-jarige Griekse spits van Willem II is in beeld bij zowel AZ als Feyenoord. Pierre van Hooijdonk acht de tijd rijp voor een mooie transfer. Hij is van mening dat Pavlidis voor beide clubs een aanwinst kan zijn en vermoedt dat AZ een wat betere kans heeft dan Feyenoord om de aanvaller te strikken.

In gesprek met het Algemeen Dagblad stelt Van Hooijdonk dat Pavlidis een bewezen doelpuntenmaker is. "Bovendien is hij vrij behendig. Hij heeft geen gigantische trukendoos, maar kan in de kleine ruimte toch aardig voetballen. Een heel functionele techniek, dat heb je bij die clubs nodig", aldus de voormalig spits, die Pavlidis op de laatste speeldag tegen Fortuna Sittard zeer fraai zag scoren. "Nee, dat was geen prutswerk. Met zo'n goal bewijs je heel goed te kunnen voetballen."

Pavlidis maakte in 73 wedstrijden in de Eredivisie 28 doelpunten, waarvan twaalf in het voorbije seizoen. "Als je twee seizoenen je doelpunten maakt bij Willem II, zit het toeval er niet meer in. Als die clubs hun ploeg rond hem bouwen, is hij denk ik wel in staat om meer dan twintig goals te maken. Er moet een elftal worden gecreëerd om hem zijn krachten te laten zien", gaat Van Hooijdonk verder.

Pavlidis beschikt bij Willem II over een contract dat nog één jaar doorloopt. Geïnteresseerde clubs zullen dus met een transfersom over de brug moeten komen om de Griekse spits over te nemen van de Tilburgers. Van Hooijdonk zou Pavlidis aanraden om naar AZ te verkassen. "Zij staan wat duidelijker in de steigers, bij Feyenoord liggen de planken nog op straat. Als hij nu moet tekenen, denk ik dat AZ in het voordeel is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen