'De Boer zocht alsnog contact met afvaller St. Juste'

27 mei 2021, 21:04

Jeremiah St. Juste heeft woensdagavond toch nog contact gehad met bondscoach Frank de Boer. De verdediger van FSV Mainz was een van de acht afvallers en hoorde dat op bijzondere wijze. De ex-Feyenoorder kreeg via een journalist en anderen te horen dat er voor hem geen plekje bij de definitieve selectie was. Die slordigheid heeft De Boer nu enigszins rechtgezet.

De KNVB kreeg na de bekendmaking van de selectie de nodige kritiek te verwerken. Er was vooral oog voor de spelers die wel mee mogen naar het EK, terwijl de afvallers behoorlijk in de steek werden gelaten. Volgens De Telegraaf heeft De Boer inmiddels dus wel gesproken met St. Juste. Het is niet duidelijk of de andere afwezigen ook een telefoontje uit Zeist hebben gehad.

Marco Bizot, Steven Bergwijn, Anwar El Ghazi, Hans Hateboer, Rick Karsdorp, Kenny Tete en Tonny Vilhena zaten ook in de voorselectie. Zij kunnen zich tijdens de zomerstop gaan richten op het nieuwe seizoen met hun club. Opvallend was dat ook El Ghazi geen gesprek met de bondscoach heeft gehad. Hij kreeg een berichtje terwijl hij werd geïnterviewd voor de televisie.

Lees ook: St. Juste niet gebeld door De Boer: "Hij zag het pas op het filmpje"

St. Juste heeft een uitstekend seizoen achter de rug bij Mainz en hoopte stiekem op een plekje bij Oranje. De Boer heeft hem echter toch niet nodig. De ex-speler van sc Heerenveen en Feyenoord lijkt zijn laatste wedstrijd voor Mainz echter te hebben gespeeld. Hij staat in de belangstelling van grote clubs uit Duitsland en Engeland.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen