'PSV wil Van Bommel aftroeven en aast ook op Berghuis'

27 mei 2021, 22:50

PSV heeft nog altijd interesse in Steven Berghuis. De aanvoerder van Feyenoord werd eerder vandaag al gelinkt aan een transfer naar VfL Wolfsburg, maar ook de stap naar Eindhoven blijft een optie voor de linkspoot. Berghuis heeft in Rotterdam-Zuid nog een contract tot medio 2022 en lijkt een nieuwe uitdaging wel te zien zitten.

Berghuis staat hoog op het verlanglijstje van Mark van Bommel, die op het punt staat om de nieuwe hoofdtrainer van Wolfsburg te worden. Dat betekent volgens het Eindhovens Dagblad echter niet dat PSV zich zomaar neerlegt bij die overgang. De Eindhovenaren hopen nog altijd dat de 29-jarige international van Oranje kiest voor het Philips Stadion.

PSV het vorige zomer al interesse in Berghuis, die er destijds voor koos om bij Feyenoord te blijven. Het zal voor de Brabanders echter een flink karwei worden om de aanvaller uit handen van Wolfsburg te houden. Berghuis zou al hebben gesproken met Van Bommel, diet met Wolfsburg hoe dan ook de Champions League in gaat. PSV begint in de tweede voorronde van dat toernooi.

Feyenoord zal moeten afwachten tot een van beiden zich meldt in Rotterdam. De aanvoerder kost door een clausule slechts vier miljoen euro. Dat bedrag geldt inmiddels ook voor Nederlandse clubs. Die vier miljoen is voor Wolfsburg en PSV geen probleem, dus zal de voorkeur van Berghuis doorslaggevend zijn. Ook Mohamed Ihattaren en Michal Sadílek staan op het verlanglijstje van Van Bommel. Zij staan momenteel nog onder contract bij PSV.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen