'Roma wil Kluivert betrekken in ruildeal met Leipzig'

28 mei 2021, 08:47

De toekomst van Justin Kluivert lijkt in Duitsland te liggen. AS Roma hoopt de Nederlandse aanvaller volgens La Gazzetta dello Sport in een ruildeal met RB Leipzig te betrekken. De Italianen zouden hun oog hebben laten vallen op Marcel Sabitzer.

José Mourinho wil Sabitzer dolgraag aan zijn selectie willen toevoegen. Toen de Portugese oefenmeester nog werkzaam was voor Tottenham Hotspur, probeerde hij de Oostenrijkse spelmaker ook al eens in te lijven. Toen bleek Sabitzer te duur: Leipzig vroeg liefst vijftig miljoen euro. Inmiddels zou de 27-jarige middenvelder voor een lager bedrag zijn op te halen.

Sabitzer beschikt bij Leipzig namelijk over een contract dat nog maar één jaar doorloopt. De Duitse club wil bovendien langer door met Kluivert, die afgelopen seizoen al werd gehuurd van de club uit de Italiaanse hoofdstad. Door de voormalig aanvaller van Ajax in de deal te betrekken, kunnen de kosten van de transfer verder worden gedrukt.

Eerder deze maand schreef Kicker dat de recente trainerswissel bij Leipzig goed lijkt uit te pakken voor Kluivert. Waar de Nederlandse aanvaller onder Julian Nagelsmann leek terug te keren naar Rome, past hij wel in de plannen van Jesse Marsch, de nieuwe trainer van de Duitse club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen