Koeman belandde donderdag opnieuw in ziekenhuis

28 mei 2021, 13:36   Bijgewerkt: 28 mei 2021, 14:48

Ronald Koeman is donderdag in het ziekenhuis opgenomen. Volgens onbevestigde berichten werd de Nederlandse trainer van FC Barcelona getroffen door een angstaanval. Volgens voorzitter Joan Laporta maakt Koeman het inmiddels weer goed.

In Spanje deed donderdag al het gerucht de ronde dat Koeman was opgenomen in het Hospital de Barcelona. Dat werd vrijdag tijdens een persbijeenkomst bevestigd door Laporta. "Hij heeft ons laten schrikken", zei de preses. "Jullie kennen de problemen die Koeman aan zijn hart heeft gehad. Het gaat gelukkig weer goed met hem. Ik heb hem verteld dat hij het rustig aan moet doen."

Koeman werd een jaar geleden met spoed in het Academisch Medisch Centrum (AMC) in Amsterdam opgenomen vanwege hartproblemen. Na een lange fietstocht voelde de toenmalig bondscoach van het Nederlands elftal zich onwel en had hij klachten op de borst. In het ziekenhuis werd Koeman gedotterd.

Over de toekomst van Koeman bij Barcelona is nog weinig duidelijkheid. Laporta hield zich vrijdag op de vlakte toen hij vragen kreeg over zijn plannen met de Nederlandse trainer kreeg. Volgende week staat een volgende gesprek op de planning, wilde hij wel kwijt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen