Gearresteerde Neres komt met de schrik vrij in Brazilië

28 mei 2021, 16:07

David Neres (24) is vrijdag met de schrik vrijgekomen in Brazilië. De aanvaller van Ajax werd opgepakt vanwege zijn aanwezigheid bij een zogenoemd 'coronafeest' in zijn thuisland, maar stond uiteindelijk binnen vijf minuten weer buiten.

Dat schrijft De Telegraaf op basis van Braziliaanse bronnen. In totaal waren meer dan honderd mensen aanwezig op het feest, waarbij de meeste aanwezigen ook nog eens geen mondkapje droegen. Dat is tegen de coronaregels die momenteel in Brazilië gelden vanwege het virus. Ajacied Neres was een van de aanwezigen en werd daarom meegenomen door de politie.

Lang duurde de arrestatie niet, want de aanvaller hoefde alleen zijn gegevens achter te laten en mocht 'binnen vijf minuten' het politiekantoor weer verlaten. Hij kreeg alleen een waarschuwing en daar zal het voor de buitenspeler voor blijven wat de vervolg betreft. In Brazilië was de arrestatie logischerwijs ook groot nieuws, aangezien Neres zevenvoudig international is.

Lees ook: Neres opgepakt na bijwonen illegaal feest in Brazilië

Neres geniet momenteel vakantie na een zwaar seizoen met Ajax, al speelde de buitenspeler mede door blessureleed niet extreem veel wedstrijden. In totaal kwam hij over alle competities tot 39 optredens, waarin hij acht keer scoorde en vijf assists gaf. 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen