Mühren stelt Cambuur teleur: "We hebben er alles aan gedaan"

29 mei 2021 – Het is voor SC Cambuur een bittere pil dat Robert Mühren zijn loopbaan elders voorzet. De Leeuwarders hoopten met de doelpuntenmachine het Eredivisie-avontuur aan te gaan, maar de 32-jarige Mühren volgt zijn gevoel en keert terug bij zijn oude liefde FC Volendam.

Mühren stelt Cambuur teleur: "We hebben er alles aan gedaan"

"We hebben er echt alles aan gedaan om Robert in Leeuwarden te houden, maar hij heeft zijn keuze gemaakt en dat moeten we respecteren. Twee jaar geleden vonden we elkaar en dat hij ons na de klap van vorig seizoen trouw is gebleven zegt veel over hem en de warme band die zal blijven", vertelt technisch manager Foeke Booy op de clubsite.

Mühren was de afgelopen twee seizoenen goud waard voor Cambuur. In 66 competitiewedstrijden scoorde hij liefst 64 keer. Daarmee had de spits een groot aandeel in het kampioenschap van de Leeuwarders. "Wat hij in de afgelopen twee seizoenen heeft laten zien is ongekend en staat voor altijd in de boeken. Daar zijn we hem zeer dankbaar voor en we wensen hem dan ook alle succes toe in zijn verdere carrière."

Voor Mühren betekent het dat hij ook volgend seizoen uitkomt in de Eerste Divisie. Naast Cambuur aasden ook andere Eredivisie-clubs op zijn handtekening, maar de spits kon niet worden verleid tot een avontuur op het hoogste niveau.

Keuken Kampioen Divisie

gerelateerd