UEFA ruimt plekje in sterrenselectie in voor Ajax-captain Tadic

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

29 mei 2021 – Dusan Tadic is door de UEFA opgenomen in de sterrenselectie van het voorbije seizoen in de Europa League. Een panel van specialisten heeft bepaald dat de aanvoerder van Ajax een van de 23 spelers is die de meeste indruk heeft gemaakt.

UEFA ruimt plekje in sterrenselectie in voor Ajax-captain Tadic

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Daarmee is Tadic de enige speler van een Nederlandse club die het heeft geschopt tot de selectie. De Amsterdammers begonnen het Europese seizoen in de Champions League en eindigden in een groep met Liverpool, Atalanta en FC Midtjylland op de derde plaats. Daardoor ging Ajax na de winterstop verder in de Europa League.

Ajax schakelde in de knock-outfase Frans kampioen Lille OSC uit en rekende vervolgens af met Young Boys. In de kwartfinale moest de Amsterdamse ploeg, mede door een gemiste strafschop van Tadic in de heenwedstrijd, zijn meerdere erkennen in AS Roma. Tadic was in de zes duels die hij speelde goed voor drie doelpunten en drie assists.

Zoals verwacht is Europa League-kampioen Villarreal hofleverancier van de selectie. De Spanjaarden leveren liefst zeven spelers af. Ook Manchester United (zes spelers) en AS Roma (vijf spelers) zijn goed vertegenwoordigd.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Ajax

  gerelateerd