'Napoli meldt zich officieel bij Feyenoord voor Senesi'

29 mei 2021 – Het lijkt erop dat de toekomst van Marcos Senesi in Italië ligt. In navolging van AC Milan heeft nu ook Napoli zich officieel gemeld bij het management van de 24-jarige centrumverdediger, zo weet het doorgaans goed ingevoerde Feyenoord Transfermarkt te melden. Napoli zou zich, in tegenstelling tot Milan, ook al bij Feyenoord hebben gemeld.

'Napoli meldt zich officieel bij Feyenoord voor Senesi'

Daardoor gaat Napoli aan kop in de strijd om de handtekening van Senesi. Onlangs onthulde La Gazzetta Dello Sport de vraagprijs die Feyenoord voor zijn sterkhouder hanteert. De Rotterdammers zouden een bedrag tussen de vijftien en achttien miljoen euro verlangen voor de centrumverdediger, die twee jaar geleden voor zes miljoen euro werd overgenomen van San Lorenzo.

Senesi kende een lastige start in Rotterdam, maar herpakte zich snel en groeide uit tot de onbetwiste leider van de defensie. In twee jaar speelde hij 66 wedstrijden voor Feyenoord, waarin hij goed was voor zes doelpunten. Het voorbije seizoen kon de Argentijn niet voorkomen dat de Rotterdamse club slechts op de vijfde plaats in de Eredivisie eindigdde. Desondanks legde Feyenoord beslag op het ticket voor de tweede voorronde van de Europa League.

Een verkoop van Senesi zou in sportief opzicht een aderlating zijn voor Feyenoord, anderzijds zou het de club de broodnodige financiële ademruimte bieden. De kans is aanwezig dat de Rotterdammers deze zomer ook afscheid moeten nemen van aanvoerder Steven Berghuis, die voor een spotprijs van vier miljoen euro is op te halen in De Kuip. De aanvaller wordt gelinkt aan onder meer PSV en VfL Wolfsburg.

Feyenoord

gerelateerd