Hamburger SV ziet af van Kluivert

21 juli 2006, 10:22

Patrick Kluivert staat niet langer in de belangstelling van Hamburger SV. De Noord-Duitse toonde vorige week interesse in de Nederlandse aanvaller, maar durft het niet aan om met de blessuregevoelige spits in zee te gaan. "Het risico is ons te groot", aldus HSV-directeur Dietmar Beiersdorfer. 

Beiersdorfer doelde daarmee op de vele blessures waar Kluivert de laatste jaren mee te maken heeft gehad. Zo kwam de spits het afgelopen seizoen door blessures amper in actie voor Valencia, dat hem een jaar geleden wegplukte bij Newcastle United. "We contracteren geen spelers van wie we niet zeker weten of ze ons daadwerkelijk verder helpen."

Hamburger SV, de ploeg van Rafael van der Vaart, Nigel de Jong en Khalid Boulahrouz, zoekt voor komend seizoen nog minimaal één spits. De belangrijkste kandidaat om de vacante positie in de punt van de aanval in te vullen, is Milan Baros. De Tsjechische spits staat echter momenteel nog onder contract bij Aston Villa en de Britten verlangen een forse transfersom. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen