'Raiola en Nedved om tafel: Juve wil Malen en Donnarumma'

30 mei 2021, 11:29

Mino Raiola en Pavel Nedved zijn zaterdagmiddag om de tafel gegaan om te praten over mogelijke versterkingen voor Juventus. Technisch directeur Pavel Nedved hoopt zijn ploeg deze zomer op diverse plekken te versterken, waardoor Nedved Raiola heeft uitgenodigd om de toekomst van enkele van zijn cliënten te bespreken.

Zo is Gianluigi Donnarumma volgens Tuttosport topkandidaat om de komende jaren het doel van de Turijnse topclub te verdedigen. De 21-jarige doelman beschikt over een aflopend contract bij AC Milan en heeft de topclubs voor het uitzoeken. De Oude Dame dient echter eerst Wojciech Szczesny te verkopen. Hij verdient liefst zeven miljoen euro per jaar. Ook Paul Pogba moet de gelederen komen versterken. Juve en Manchester United zinnen op een ruildeal: Cristiano Ronaldo voor Pogba.

Ook Donyell Malen staat hoog op de verlanglijst. De jonge aanvaller van PSV heeft zich met 27 treffers dit seizoen in de kijker gespeeld. Malen jaagt deze zomer met Oranje op succes tijdens het EK. Malen is niet de enige kandidaat: ook Moise Kean kan op belangstelling van zijn ex-werkgever rekenen. Hij wordt momenteel door Everton verhuurd aan Paris Saint-Germain.

De eerste deal lijkt in ieder geval al aanstaande. Federico Bernardeschi zal namelijk worden geruild voor AC Milan-verdediger Alessio Romagnoli. Beide spelers beschikken over een contract tot de zomer van 2022.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen