'Vieira voor dertien miljoen naar Inter'

21 juli 2006, 10:56

Na Fabio Cannavaro, Emerson, Lilian Thuram en Gianluca Zambrotta staat ook Patrick Vieira op het punt op Juventus de rug toe te keren. Volgens het toonaangevende Gazzetta dello Sport staat de Franse middenvelder op het punt om een contract te tekenen bij Inter. Naar verluidt zijn beide clubs het eens geworden over een transfersom van dertien miljoen euro. 

Voor Vieira lijkt daarmee na één seizoen alweer een einde te komen aan zijn verblijf in Turijn. De Fransman werd immers een jaar geleden door Juventus overgenomen van Arsenal. Destijds legden de Italianen ongeveer twintig miljoen euro op tafel voor de middenvelder, die dus met een fors verlies zal worden doorverkocht aan Inter. Naar verluidt zal de club uit Milaan de transfersom gespreid, over enkele jaren, betalen. 

Ook David Trezeguet lijkt te willen vertrekken bij Juventus. Naar verluidt is AS Roma in de markt voor de Franse aanvaller, die tijdens de WK-finale faalde in de strafschoppenserie. Hoeveel geld de Romeinen moeten betalen voor Trezeguet, is nog onduidelijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen