United Vansen sneert naar ADO: 'Jol respectloos behandeld'

30 mei 2021, 20:35

Het blijft onrustig bij ADO Den Haag, waar de ontwikkelingen elkaar in rap tempo blijven opvolgen. Deze week werd duidelijk dat Martin Jol interesse heeft in het kopen van ADO, maar dat werd niet direct met enthousiasme ontvangen in de Hofstad. Tot verbazing van United Vansen.

De Chinese partij heeft in een speciaal statement uitgehaald naar de leiding van ADO. Dat heeft alles te maken met het feit hoe de club reageerde op de interesse van Jol. "Jol moet zich bij de voordeur melden. Tot op heden hebben wij niets van hem vernomen", liet een woordvoerder eerder al weten. Toch zou er al contact zijn geweest tussen Jol en mensen bij ADO.

United Vansen vindt het schandalig dat Jol zo wordt behandeld bij ADO. 'We hebben met grote interesse de ontwikkelingen in Den Haag gevolgd', schrijft United Vansen. 'Voor ons was het tekenend dat een clubicoon als Martin Jol zo respectloos is behandeld.'

Ook gaat UVS in op de salariskwestie van de RvC-leden. Zoals Omroep West eerder al naar buiten bracht, strijken voorzitter Frans van Steenis (30.000 euro), HFC-lid Ward Swart en Stichting Toekomst ADO-lid Mark Schenkels (beide 12.000 euro) betaald voor hun diensten in de RvC. United Vansen stelt dat de twee Chinese leden geen geld verdienden voor hun taken. 'We hebben het altijd gratis gedaan', valt te lezen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen