PSV en Olympiakos gaan mogelijk weer aan onderhandelingstafel

31 mei 2021, 10:03

Olympiakos twijfelt over het inlijven van Bruma. De Griekse grootmacht huurde de 26-jarige aanvaller het voorbije seizoen van PSV en kan hem nu voor bijna zeven miljoen euro definitief overnemen. Mogelijk gaan de clubs binnenkort opnieuw aan de onderhandelingstafel.

Dat schrijft het Eindhovens Dagblad. PSV hoopt deze zomer een significant deel van de aankoopsom (twaalf miljoen euro) die het in 2019 betaalde voor Bruma terug te verdienen. De in Eindhoven geflopte Portugese aanvaller heeft een goed jaar in Griekenland achter de rug. Hij werd kampioen met Olympiakos en was in veertien wedstrijden goed voor vier doelpunten en twee assists.

Maar het is niet zo dat Bruma dusdanig veel indruk heeft gemaakt dat Olympiakos de aankoopoptie zomaar zal lichten. Mogelijk gaat de Griekse club proberen hem voor een lager bedrag dan zeven miljoen euro te kopen. "Niets is nog officieel, maar het zou kunnen dat ze hem voor minder geld willen kopen", bevestigt Catio Baldé. Een andere constructie, het verlengen van de huurovereenkomst, zou ook tot de mogelijkheden behoren. Al is het nog maar de vraag of PSV dat ziet zitten.

Naast Olympiakos zijn er ook andere clubs die Bruma willen overnemen van PSV. "Hij kan naar meerdere clubs", zegt Baldé. Zo zou er inmiddels een 'goede aanbieding' uit de Verenigde Staten liggen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen