Benzema zou 'fenomeen' Mbappé graag verwelkomen bij Real

31 mei 2021, 13:58

Karim Benzema is terug bij de nationale ploeg van Frankrijk en is in het trainingskamp van de Fransen de meest besproken speler. Op een persconferentie liet de 33-jarige spits van Real Madrid zich vooral lovend uit over Kylian Mbappé, met wie hij zeer waarschijnlijk een aanvalsduo gaat vormen op het EK.

De superster van Paris Saint-Germain wordt ook vaak in verband gebracht met Real Madrid. Benzema zou hem graag zien komen. "We zullen zien wat er gaat gebeuren op de markt, maar hij is welkom in Madrid. Hij heeft alle kwaliteiten die nodig zijn om bij Real te spelen. Ik hoop dat het ooit gaat gebeuren."

Vorige week voegde Benzema zich bij de rest van de selectie. Op het trainingsveld voelde hij meteen een goede klik met zijn jongere landgenoot. "We voerden korte combinaties uit, vaak met één keer raken. Hij beweegt geweldig en heeft veel snelheid en kan voor het doel de goede keuzes maken. Kylian is een hele goed speler. Hij is nog altijd jong, maar nu al een fenomeen."

Benzema had ook lovende woorden over voor Zinedine Zidane, die vertrekt bij Real. "Hij is een geweldige trainer en een goed persoon", zei Benzema. "Ik heb altijd geweldig met hem samengewerkt. Ik betreur zijn vertrek bij de club, maar het is hoe het is. Het leven gaat door."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen