De Vrij moet eretitel inleveren, De Ligt bijt ook in het stof

31 mei 2021, 14:27

Stefan de Vrij is niet langer de beste verdediger van de Serie A. De speler van kampioen Internazionale werd vorig seizoen verkozen tot beste verdediger uit de competitie, maar heeft die titel moeten afstaan aan Christian Romero. Hij was afgelopen seizoen de beste, zo heeft de Serie A gemeld.

De Argentijnse verdediger kende een uitstekend seizoen bij Atalanta Bergamo en was volgens de competitieleiding de beste verdediger van het afgelopen voetbaljaar. De prijs wordt gebaseerd op vele statistieken. Het gaat overigens niet alleen om prestaties in de competitie, maar ook in de Super Cup en de Coppa Italia. Vorig seizoen was De Vrij volgens de cijfers de beste en dit seizoen was dat dus Romero.

?De 23-jarige Argentijn speelde eerder ook voor Genoa en Juventus. Bij laatstgenoemde club kwam hij niet uit de verf, waardoor hij weer werd verhuurd aan Genoa en vervolgens overstapte naar Atalanta. Die club huurde hem voor twee seizoenen van Juventus en heeft een optie tot koop, die waarschijnlijk gelicht zal gaan worden door Atalanta. Zijn verbintenis bij Juventus loopt nog tot 2024.

Overigens werd naast De Vrij ook Matthijs de Ligt als kanshebber genoemd om tot beste verdediger van de Serie A uitgeroepen te worden, maar de Juventus-verdediger moet de fraaie eer dus aan Romero laten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen