Agüero haalt schouders op over Koeman en hoopt op Messi

31 mei 2021 – Sergio Agüero mag zich sinds maandag officieel speler van FC Barcelona noemen. De Argentijnse spits hoopt samen te gaan spelen met Lionel Messi, maar dat is nog onzeker gezien diens aflopende contract. Op de persconferentie ging het uiteraard ook over Messi.

Agüero haalt schouders op over Koeman en hoopt op Messi

Agüero is blij dat hij voor twee jaar heeft getekend in Camp Nou. "Barcelona is de beste club ter wereld", zei hij. "Iedereen weet dat. Het is een goede keuze om hier te spelen en ik wil het team helpen om veel te bereiken. Het is een nieuwe stap en ik ben er heel blij mee. Ik hoop dat ik veel kan betekenen voor deze club."

Agüero gaf toe niet met Ronald Koeman te hebben gesproken. Of de Nederlander trainer blijft, weet de Argentijn dan ook niet echt. "Daar heb ik niets mee te maken, dat is niet mijn zaak", zei de spits. "De club zal de beste beslissing maken, ik heb het recht niet om daar iets over te zeggen. Of ik met Koeman heb gesproken? Nee."

Uiteraard ging het op het perspraatje over Messi, met wie hij al jaren vrienden is. "Ik spreek hem elke dag en hij heeft me gefeliciteerd met de transfer. We kennen elkaar al lang en als hij er bij is, is het spelen voor mij natuurlijk veel makkelijker."

LaLiga

gerelateerd