Kraker op jeugd-EK: Jong Oranje treft Jong Duitsland

31 mei 2021, 23:58

Jong Oranje plaatste zich eerder op deze maandag voor de halve finale van het Jeugd-EK en weet nu ook wie de tegenstander zal zijn. De ploeg van Erwin van de Looi gaat het opnemen tegen Jong Duitsland, dat na penalty's afrekende met Jong Denemarken.

De Denen kwamen halverwege de tweede helft op voorsprong, maar zagen Duitsland in de 88ste minuut langszij komen. In de verlenging hielp Jonathan Burkardt de Duitsers aan de voorsprong, maar door een rake penalty van Denemarken werd het in de 108ste minuut weer gelijk: 2-2. Vervolgens moesten er penalty's genomen worden en die nam Duitsland, ondanks dat het de eerste miste, beter. Uiteindelijk werd het 7-8 voor de Duitsers.

Jong Oranje en Jong Duitsland speelden in de groepsfase van het EK ook al tegen elkaar. Toen eindigde het duel tussen de buurlanden in 1-1. Justin Kluivert maakte toen de Nederlandse goal, nadat de goalie van Jong Duitsland hopeloos de mist in ging. De halve finale wordt donderdag om 21.00 uur gespeeld.

Jong Spanje - Jong Portugal in halve finale

De andere halve finale wordt met Jong Spanje tegen Jong Portugal ook een clash. Jong Spanje plaatste zich voor de halve finales door in de kwartfinale na verlenging met 2-1 te winnen van Jong Kroatië, terwijl de Portugezen ook een verlenging nodig hadden. Zij wonnen na extra tijd met 5-3 van Italië.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen