Hulshoff moet Feyenoord aan KKD-elftal helpen

1 juni 2021, 11:36

Sipke Hulshoff is de trainer die Feyenoord aan een elftal in de Keuken Kampioen Divisie moet helpen. De assistent-trainer van FC Volendam werd dinsdag door de club officieel gepresenteerd als nieuwe trainer van Feyenoord Onder 21. In De Kuip wordt hij herenigd met Arne Slot, met wie hij ook bij SC Cambuur al samenwerkte.

Aan Hulshoff de taak om Feyenoord aan een elftal in de Keuken Kampioen Divisie te helpen en zo talenten een beter podium te bieden om de stap naar de hoofdmacht te verkleinen. Een kampioenschap van Feyenoord Onder 21 is de eerste stap om dat te bewerkstelligen. "Zo snel mogelijk in de Keuken Kampioen Divisie terecht komen is en blijft het doel voor onze beloften", lichtte Frank Arnesen toe op de website van Feyenoord

"Voor mij waren er twee redenen om voor Feyenoord te kiezen", begon Hulshoff, die ook bij PEC Zwolle aan de slag kon. "Ten eerste blijft Feyenoord een topclub en is dit daarom een prachtig avontuur. Daarnaast kijk ik ook uit naar de hernieuwde samenwerking met Arne Slot. Als trainer van Onder 21 wil ik zo veel mogelijk spelers naar een hoger plan tillen, zodat hij er bij Feyenoord 1 optimaal van kan profiteren."

Hulshoff wordt bij Feyenoord de opvolger van Rini Coolen, die het beloftenelftal vorig seizoen onder zijn hoede had. Hij werd onlangs doorgeschoven naar de functie van hoofd jeugdopleiding. Overigens kon Coolen met Feyenoord Onder 21 niet veel bereiken: het seizoen was pas net onderweg toen het werd stilgelegd wegens de corona-pandemie. De jeugdcompetitie werd niet hervat en om die reden werden diverse talenten van Feyenoord verhuurd. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen