Sneijder stelt afscheidswedstrijd voor tweede keer uit door corona

3 juni 2021, 10:57   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Wesley Sneijder heeft besloten zijn geplande afscheidswedstrijd opnieuw te verzetten. De recordinternational van Oranje zou volgende week woensdag gaan voetballen in Stadion Galgenwaard. Door alle corona-maatregelen zouden er bij die wedstrijd geen supporters aanwezig mogen zijn. Daarom heeft Sneijder besloten om het duel op een ander moment te laten plaatsvinden.

"Met de huidige corona maatregelen is er geen publiek welkom bij mijn afscheidswedstrijd. Dat wil ik wel graag. Daarom heb ik besloten om de 'Wesley Sneijder Legacy Match' nog een keer uit te stellen. Houden jullie mijn socials in de gaten voor de nieuwe datum? Hopelijk tot snel!", laat Sneijder weten op Twitter. Een nieuwe datum voor de wedstrijd is er dus nog niet.

Sneijder zou de 'Wesley Sneijder Legacy Match' eigenlijk vorig jaar al spelen, maar destijds werd het duel ook al afgelast. Het is de bedoeling om een wedstrijd tussen een sterrenelftal van Oranje en oud-ploeggenoten van Ajax, Real Madrid, Internazionale en Galatasaray. De 134-voudig international hoopt Bert van Marwijk en José Mourinho te strikken als coaches.

In 2018 speelde Sneijder zijn laatste interland en een jaar later hing hij zijn voetbalschoenen aan de wilgen. Er was nog even sprake van een verrassende rentree in het shirt van FC Utrecht, maar dat kwam er niet van. De recordinternational speelde met de nationale ploeg op liefst zes eindtoernooien. Hij sloot zijn loopbaan af bij Al Gharafa in Qatar.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen