Ancelotti: "Ik kon me Real zonder Ancelotti ook niet voorstellen"

3 juni 2021, 12:27

Carlo Ancelotti weet nog niet of hij na de zomer kan beschikken over Sergio Ramos. De 61-jarige Italiaan werd eerder deze week gepresenteerd als nieuwe hoofdtrainer van Real Madrid en werd meteen aan de tand gevoeld over de routinier. Ancelotti wil met Real weer meedoen om meerdere prijzen, al weet hij dus nog niet of hij Ramos in de jacht op succes kan gebruiken.

"Mijn terugkeer naar Real is erg snel gegaan", aldus Ancelotti tegenover Marca. "We zijn afgelopen zaterdag pas met elkaar in gesprek gegaan. Daarom heb ik nog geen tijd gehad om over het team te praten. Dat zal in de komende dagen gebeuren en dan zullen we het ook over Sergio hebben. Wij willen met de best mogelijke selectie meedoen in alle competities. Ik vind het leuk om weer met oude bekenden te werken."

De transfervrije Ramos (35) zou na zestien seizoenen zomaar eens kunnen vertrekken uit Madrid. "Ik kon me Real zonder Ancelotti ook niet voorstellen en dat is ook gebeurd", vervolgde Ancelotti zijn verhaal. De oefenmeester ging toch ook in op andere namen. "Ik heb een goede en ervaren groep met veel kwaliteit. Kijk maar eens naar Bale, Kroos, Modric, Benzema, Ramos, Rodrygo, Vinicius en Valverde."

"Wij willen goed voetballen met een hoge intensiteit, meer agressiviteit en een goede organisatie. Voetbal moet aanvallend en spectaculair zijn. Dat is wat de fans van een club als Real Madrid mogen verwachten. Ik beloof dat we dat ook komend seizoen gaan laten zien", vertelde Ancelotti, die tussen 2013 en 2015 al eens trainer van Real was. Destijds won hij de Champions League, Super Cup, Copa del Rey en het WK voor clubs.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen