VI: Dumfries verschijnt op de radar bij Everton

3 juni 2021, 23:13

Denzel Dumfries maakt mogelijk een mooie stap naar de Premier League. De rechtsback van PSV zou in de belangstelling staan van Everton. De interesse zou onder meer afkomstig zijn van voormalig PSV-directeur Marcel Brands, nu director of football bij de club uit Liverpool.

Met dat nieuws kwam Voetbal International donderdagavond. 'De club uit Liverpool zou Dumfries een gewenste uitdaging kunnen bezorgen', schreef het medium. Dat de back open staat voor een nieuwe stap, is inmiddels geen geheim meer. VI wist daarbij te melden dat het vorige management van Dumfries in het verleden al eens contact had met Everton. Aangezien hij nog tot 2023 vastligt, kan PSV nog een transfersom voor hem vragen. 

 

Dat er op transfergebied veel te gebeuren staat bij PSV is duidelijk. Trainer Roger Schmidt blijft het elftal meer en meer naar zijn hand zetten en heeft met Joël Drommel, Andre Ramalho en Phillipp Mwene al drie versterkingen binnen. Daartegenover is de kans dat enkele vaste krachten, onder wie Dumfries, uit Eindhoven vertrekken. Ook Donyell Malen, Mo Ihattaren en Pablo Rosario worden met een vertrek in verband gebracht. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen