'Scouts topclubs op tribune voor Schuurs, Napoli meest concreet'

4 juni 2021, 07:35

Perr Schuurs heeft mogelijk zijn laatste wedstrijd voor Ajax gespeeld. De 21-jarige centrumverdediger werd donderdagavond tijdens de EK-wedstrijd van Jong Oranje tegen Jong Duitsland (1-2) bekeken door scouts uit de top van de Bundesliga, de Premier League en de Serie A. Zij zagen Schuurs een uitstekende indruk maken en bovendien een doelpunt maken.

De Telegraaf schrijft over de Duitse, Engelse en Italiaanse belangstelling voor Schuurs. De verdediger is zijn basisplaats bij Ajax kwijtgeraakt aan kersvers Oranje-international Jurriën Timber, maar staat er desondanks internationaal goed op. Dat zou hij mede te danken hebben aan zijn optredens tegen Liverpool in de Champions League.

Van de geïnteresseerde clubs is Napoli het meest concreet. De Zuid-Italiaanse club legde inmiddels al contact met het management van Schuurs en Ajax. De club uit Napels zou ook in de markt zijn voor een andere Eredivisie-verdediger: Marcos Senesi. Het doorgaans goed ingevoerde Feyenoord Transfermarkt meldde vorige week dat de club zich heeft gemeld bij zowel het management van de speler als Feyenoord.

De vraagprijs kan een vertrek van Schuurs in de weg staan. Ajax wil de verdediger namelijk in principe niet kwijt en hoeft hem ook niet te verkopen, daar hij nog vastligt tot medio 2025. Ajax nam Schuurs in 2018 voor circa twee miljoen euro over van Fortuna Sittard. In de hoofdmacht speelde hij tot nu toe 62 officiële wedstrijden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen