'Peperdure aanvaller Sporting verschijnt op radar PSV'

4 juni 2021, 12:34

PSV heeft volgens Record zijn oog laten vallen op Jovane Cabral, een 22-jarige aanvaller van Sporting Portugal. De kampioen van de Primeira Liga verlangt een flinke transfersom voor de enkelvoudig international van Kaapverdië. Cabral moet liefst twintig miljoen euro kosten.

De Eindhovenaren zullen dus diep in de buidel moeten tasten als zij Cabral willen overnemen van Sporting Portugal. De vleugelaanvaller beschikt bij de Portugese grootmacht over een contract dat nog twee jaar doorloopt. In zijn verbintenis is een afkoopsom van zestig miljoen euro opgenomen, maar voor een derde daarvan is Cabral op te halen.

Cabral heeft ook de optie om zijn contract bij Sporting Portugal te verlengen. Wil hij dat niet, dan lijkt een verkoop tot de mogelijkheden te behoren. De aanvaller heeft een goed seizoen achter de rug, waarin hij een belangrijk aandeel had in het kampioenschap. In 24 wedstrijden, waarvan zes als basisspeler, scoorde hij vijf keer en gaf hij vier assists.

Voor PSV is Cabral geen onbekende. De aanvaller speelde in 2019 al eens tegen de Eindhovenaren. In het kader van de Europa League speelden de clubs tegen elkaar. PSV won de groepswedstrijd met 3-2. Cabral kreeg als invaller een klein halfuur speeltijd.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen