'Napoli wil Schuurs liever dan Senesi, maar hij is nu nog te duur'

4 juni 2021 – Napoli volgt Ajacied Perr Schuurs op de voet, maar vindt de centrale verdediger vooralsnog te duur. Eerder vandaag (vrijdag) werd duidelijk dat de Serie A-club de achterhoedespeler buitengewoon interessant vindt, maar tot een overgang lijkt het deze zomer niet te komen als de vraagprijs niet verandert. Feyenoorder Marcos Senesi staat lager op het lijstje, maar is wel in beeld.

'Napoli wil Schuurs liever dan Senesi, maar hij is nu nog te duur'

Dat vertelt de Italiaanse sportjournalist Ciro Venerato althans na de berichtgeving vanuit Nederland, waar de interesse van Napoli in Schuurs werd gemeld. Er was al langer sluimerende belangstelling voor de Ajacied vanuit de Serie A-club en zowel Napoli als Schuurs zouden een overstap wel zien zitten. "Maar Schuurs komt vrijwel zeker niet, want hij is voor Napoli te duur", stelt Venerato op Radio Kiss Kiss in Italië over de deal.

Venerato sprak zowel het Napoli-kamp als ook de vertegenwoordigers van Schuurs, voordat hij tot deze conclusie kwam. Vanuit de nummer vijf van Italië informeerde hij ook naar de status van Feyenoorder Senesi, die ook al langere tijd in de belangstelling zou staan van Napoli. "Maar hij staat zeker niet bovenaan het lijstje", stelt de journalist, die wel weet dat het management van de Feyenoorder goede contacten heeft in Italië.

Lees ook: 'Scouts topclubs op tribune voor Schuurs, Napoli meest concreet'

Voor Schuurs is het slecht nieuws, maar de Ajacied heeft nog meer ijzers in het vuur. De verdediger wordt naar verluidt ook in de gaten gehouden door de top van de Bundesliga en de Premier League. Voor Senesi zijn meer Italiaanse clubs in de race, maar zo concreet als Napoli werden ze vooralsnog niet en ook die club hapt voorlopig nog niet toe.

Feyenoord

gerelateerd