De Graafschap gaat met Jurjus voor drie keer is scheepsrecht

4 juni 2021, 20:59

De Graafschap heeft de tweede zomeraanwinst alweer te pakken. De Doetinchemmers presenteerden eerder Danzell Gravenberch in de strijd om volgend seizoen dan toch eindelijk te promoveren en hebben vrijdagavond ook de terugkeer van keeper Hidde Jurjus (27) officieel bekrachtigd. 

De doelman was in het coronaseizoen ook de doelverdediger van De Superboeren, maar liep toen promotie mis omdat het seizoen afgebroken werd. In de afgelopen zomer probeerde de club hem opnieuw te strikken, maar vertrok Jurjus uiteindelijk naar KFC Uerdingen. Daar is de geldschieter echter vertrokken, waardoor het contract niet verlengd werd en hij transfervrij overgenomen kon worden.

"We zijn blij met het vastleggen van Hidde. Hij past erg goed bij De Graafschap en heeft afgelopen seizoen veel gespeeld in de 3. Bundesliga", stelt manager voetbalzaken Peter Hofstede op de clubsite. "Met zo'n tweehonderd wedstrijden aan ervaring staat er komend seizoen een betrouwbare keeper tussen de palen." Voor de Doetinchemmers speelde hij bovendien al 126 duels, want hij brak als talent ook door op De Vijverberg.

Lees ookDe Graafschap maakt werk van terugkeer Huntelaar

Het afgelopen seizoen verdedigde Rody de Boer het doel van De Graafschap, maar de gehuurde keeper van AZ maakte een wisselende indruk. Al met al was het een teleurstellend seizoen, omdat promotie als nummer twee uiteindelijk nog misging en het via de play-offs tegen Roda JC. Mike Snoei werd ontslagen en momenteel is Adrie Poldervaart in beeld om hem op te volgen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen