De Graafschap tempert verwachtingen rond Huntelaar

5 juni 2021, 12:01   Bijgewerkt: 5 juni 2021, 16:25

De Graafschap heeft meer duidelijkheid verschaft over de mogelijke terugkeer van Klaas-Jan Huntelaar. De club uit Doetinchem laat weten dat er geen gesprek gepland staat met de 37-jarige spits. Vrijdag gaf voorzitter Martin Mos nog aan dat De Graafschap binnenkort om tafel zou gaan met Huntelaar.

In een verklaring schrijft De Graafschap dat het naar aanleiding van de ontwikkelingen van de voorbije dagen een update wil geven. Schalke 04 maakte deze week bekend dat de samenwerking met Huntelaar na een half jaar wordt beëindigd. Mos gaf daarop bij De Gelderlander aan dat de routinier bereid is om met De Graafschap [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/385579/de-graafschap-maakt-werk-van-terugkeer-huntelaar/,_blank,om tafel te gaan].

Algemeen directeur Hans Martijn Ostendorp probeert de verwachtingen te temperen. "Wij waarderen hem enorm, als boegbeeld van onze regio en oud-speler van de club. Maar tussen hoop en realiteit zit nog wel een belangrijk verschil. Klaas-Jan heeft aangegeven dat hij de komende periode tijdens zijn welverdiende vakantie rustig wil nadenken hoe hij zijn leven na dit seizoen wil invullen. Met als belangrijkste vraag: wel of niet doorgaan met voetballen."

Voorlopig zit De Graafschap in de wachtkamer. "Wij hebben hem laten weten daarover graag een keer met hem van gedachten te willen wisselen, maar vinden dat het nu eerst tijd is voor de gedachten van Klaas-Jan zelf. Of hij wel of niet door wil gaan met voetballen en wel of geen toekomst voor zichzelf bij ons ziet, ligt bij hem. En wij respecteren hoe dan ook zijn keuze, welke keuze dat ook zal zijn."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen