Trainer Georgië onder de indruk van Oranje en Memphis

5 juni 2021, 23:44   Bijgewerkt: 6 juni 2021, 00:00

Oranje wacht zondagavond de laatste test in aanloop naar het EK. Namens Georgië, de tegenstander in dat duel, blikte bondscoach Willy Sagnol zaterdag vooruit op de ontmoeting. Hij gaf aan onder de indruk te zijn van het Nederlands elftal.

"Ik was enorm onder de indruk van bepaalde dingen die ik zag", werd de bondscoach geciteerd door het Algemeen Dagblad. "Bijvoorbeeld van de fitheid van bepaalde spelers." Hij noemde Memphis Depay als voorbeeld, die volgens hem een fitte indruk maken in het oefenduel tegen Schotland. "Hij was heel actief en speelde een heel goede wedstrijd."

Met de ploeg van Sagnol treft Nederland zondag ook oud-Vitesse-speler Guram Kashia. De voormalig captain van de Arnhemmers werd gevraagd naar een eventuele terugkeer naar de Eredivisie. Daarop gaf hij aan dat hij zelf graag zou willen, maar dat het gezien de regelgeving een lastig verhaal is. Sagnol had vervolgens lovende woorden over voor de centrumverdediger. "Hij is nog topfit. Dat zullen ze morgen wel zien."

Lees ook: Kashia wil terug naar Nederland: "Maar dat is lastig"

De wedstrijd tegen Georgië is de laatste in de voorbereiding op het EK. Opnieuw wil Frank de Boer zijn ploeg daarin aan het werk zien in een 5-3-2-systeem. "Daar wil ik aan vasthouden omdat ik ervan overtuigd ben dat we dat nodig hebben", lichtte De Boer eerder op de dag toe tijdens zijn persconferentie. Hij wilde daarbij nog niet zeggen of Oranje ook tijdens de eerste EK-wedstrijd tegen Oekraïne zo wil spelen. "De kans is groot, maar niets is definitief", zei hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen