Minutenlange advertentie TOTO met Sneijder peperduur grapje

6 juni 2021, 10:33

Wesley Sneijder is de grote ster in de nieuwe reclame van gokbedrijf TOTO. De recordinternational is te zien in een enorm lange reclamespot, die rondom de vriendschappelijke wedstrijd tegen Schotland uitgezonden werd en viral ging. 

Dat had niet alleen te maken met de aanwezigheid van de hakkende Sneijder, maar ook met de lengte en de rol van Jack van Gelder. De totale clip duurde bovendien bijna twee minuten en was daarom als reclame uniek. De marketingafdeling van TOTO heeft daarvoor wel flink in de beurs moeten tasten, zo schetst sportmarketeer Ruud van der Knaap tegenover De Telegraaf.

Volgens hem zal de voormalig international een bedrag tussen de 'vijftig en honderdvijftigduizend euro' incasseren voor zijn hoofdrol als Koning TOTO in de video-clip. En daarmee is alleen nog maar de hoofdrolspeler betaald, er is door het bedrijf al met al nog veel meer geïnvesteerd. Ook Van Gelder zal bijvoorbeeld een flink bedrag vangen voor zijn bijrolletje. 

"Met de media-inkoop zal wel een paar ton geïnvesteerd zijn", verwacht Van der Kaap. De duels van Oranje worden namelijk goed bekijken en de reclame duurde uiteindelijk 1.50 minuut. Ook het maken van de clip was bijzonder prijzig, schat de marketeer. "De kosten voor de productie van de clip moet je ook niet onderschatten. Ook dan heb je het over meerdere tonnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen