'Koeman opnieuw in onzekerheid; Juventus aast op Memphis'

6 juni 2021, 19:06   Bijgewerkt: 6 juni 2021, 19:11

Juventus hoopt te profiteren van het feit dat Memphis nog altijd niet heeft getekend bij FC Barcelona. De aanvaller wordt al langer in verband gebracht met een avontuur bij de Catalaanse topclub en is transfervrij na zijn vertrek bij Olympique Lyon. In Turijn hoopt men echter dat Memphis alsnog voor Juventus kiest.

Trainer Massimiliano Allegri houdt volgens Corriere dello Sport namelijk serieus rekening met het vertrek van Cristiano Ronaldo, die op het verlanglijstje van Paris Saint-Germain en Manchester United staat. Ook de toekomst van Paulo Dybala is onzeker. Allegri zou in Memphis dan de ideale versterking zien voor zijn voorhoede.

Dat zou een flinke streep door de rekening zijn voor Koeman. De trainer van Barcelona hoopt een aantal transfervrije slagen te slaan, maar dat lijkt dus niet te lukken. Georginio Wijnaldum leek namelijk ook op weg naar Barcelona. Hij staat echter op het punt om zijn loopbaan verrassend genoeg te vervolgen bij Paris Saint-Germain.

Memphis neemt na vijf seizoenen afscheid van Lyon en heeft zijn zinnen gezet op een nieuw avontuur bij een Europese topclub. Juventus heeft haar oog naast de Nederlander ook laten vallen op Dusan Vlahovic. De spits van Fiorentina heeft in Florence een contract tot de zomer van 2023, terwijl Memphis gezien zijn transfervrije status een stuk goedkoper is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen