PSV onthult voorbereidingsprogramma: 25 juni eerste training

7 juni 2021, 10:36   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Net als vorig jaar belegt PSV ter voorbereiding op het nieuwe seizoen een trainingskamp in Duitsland. De selectie van trainer Roger Schmidt erblijft van 5 tot en met 11 juli in Marienfeld. In Duitsland oefent PSV tweemaal: tegen Delbrücker SC (7 juli), de oude club van Schmidt, en VfL Osnabrück (10 juli).

Waar PSV zich van 2016 tot en met 2019 in het Zwitserse Verbier voorbereidde op het nieuwe seizoen, trekt de Eindhovense formatie deze zomer voor het tweede jaar op rij naar Duitsland. Een kleine twee weken eerder vindt de eerste training plaats. Die is, vanwege de coronamaatregelen, vooralsnog niet toegankelijk voor publiek. Op 3 juli wordt er achter gesloten deuren geoefend tegen RWD Molenbeek.

PSV krijgt op 16 juni te horen wie het in de tweede voorronde van de Champions League treft. De mogelijke tegenstanders zijn al bekend: Rapid Wien, Galatasaray en FC Midtjylland. Op 20 of 21 juli gaat het Europese avontuur van de Eindhovenaren van start. Om het hoofdtoernooi van de Champions League te bereiken moet ook nog de derde voorronde en de play-offs worden overleefd.

Vliegt PSV er in de tweede voorronde van de Champions League meteen uit, dan gaat de ploeg van Schmidt verder in de derde voorronde van de Europa League. Daarna wacht nog een eventuele play-offronde.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen