'AC Milan wil Chelsea-trio: ook Ziyech op lijstje'

8 juni 2021 – AC Milan hoopt zich deze zomer flink te versterken op de transfermarkt. De Italiaanse topclub streed dit seizoen lang om de landstitel, maar moest uiteindelijk accepteren dat rivaal Inter zich tot de beste club van het land kroonde. Milan is met name gecharmeerd van spelers van Chelsea, maar heeft concurrentie van een competitiegenoot.

'AC Milan wil Chelsea-trio: ook Ziyech op lijstje'

Met dat nieuws pakt La Gazzetta Dello Sport. dinsdagochtend uit. Eerder werd al bekend dat Chelsea niet onwelwillend tegenover een vertrek van de Marrokaan zou staan, terwijl AC Milan juist interesse heeft in de fijnbesnaarde linkspoot. Ziyech beleefde een wisselvallig debuutseizoen in Londen. De voor 45 miljoen overgenomen aanvaller kwam mede door blessureleed en matige vorm niet tot het gewenste aantal speelminuten.

AC Milan hoopt Ziyech de kans te geven om zijn klasse te etaleren, maar Napoli is eveneens in de markt. Ook hoopt Milan Fikayo Tomori definitief over te nemen van The Blues, die zich vorige week tot winnaar van de Champions League kroonden. De verdediger wordt dit seizoen al gehuurd. Olivier Giroud moet komend seizoen de concurrentie aangaan met Zlatan Ibrahimovic in de punt van de aanval.

Milan eindigde afgelopen seizoen op de tweede plaats, met twaalf punten achterstand op koploper Inter. De topclub komt daardoor voor het eerst in negen jaar weer uit in de Champions League.

Premier League

gerelateerd