Müller houdt agenda vrij voor EK-finale: "We willen swingen"

8 juni 2021, 10:20

Lange tijd werd in Duitsland gevreesd voor opnieuw een debacle tijdens een eindronde, maar het vertrouwen rondom Die Mannschaft is sinds maandagavond volledig terug. De Duitsers waren in de afsluitende oefenwedstrijd tegen Letland met 7-1 te sterk, waardoor het ineens weer in de favorietenrol voor de komende eindronde kroop.

Na afloop was Thomas Müller vol ambities over het komende eindtoernooi. "Op het EK willen we swingend, gepassioneerd en attractief voetbal spelen. En wie ons kent, die weet dat als we er goed in komen te zitten… Wij hebben in ieder geval onze agenda tot midden juli vrijgehouden." De EK-finale in Londen staat gepland voor 11 juli.

Toch beseft de teruggekeerde Müller dat zijn ploeg zich nog niet rijk mag rekenen. "Frankrijk is andere koek dan Letland, maar het was dit keer wel een overtuigende zege." Duitsland is deze zomer ingedeeld in de poule des doods. Naast Frankrijk treft het ook favoriet Portugal en het beduidend mindere Hongarije.

Voor Duitsland, dat zich in 2014 tot wereldkampioen kroonde, staat deze zomer in het teken van sportieve revanche. Tijdens het afgelopen wereldkampioenschap strandde de ploeg in de groepsfase. Ook in de Nations League konden de Duitsers niet overtuigen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen