Moyes zet Malen in rijtje met Benzema en De Bruyne

8 juni 2021, 14:22

Donyell Malen zal deze zomer in ieder geval scherp in de gaten worden gehouden door David Moyes. De coach van West Ham United kiest op verzoek van The Times zeven spelers uit om tijdens het Europees Kampioenschap goed in de gaten te houden. Ook van Frenkie de Jong heeft de Britse coach veel verwachtingen.

Moyes bespreekt volgens hem the magnificent seven players die tijdens het EK in actie komen. Daarin is Donyell Malen een grote uitzondering. Moyes kiest namelijk verder ook voor Frenkie de Jong (FC Barcelona), Karim Benzema (Real Madrid), Kevin De Bruyne en Ruben Dias (beiden Manchester City), spelers die al in de absolute top spelen.

"Malen is een interessant talent in de categorie van opkomende spelers", verklaart Moyes zijn keuze voor de aanvaller van PSV. "Hij zal als reserve beginnen achter Memphis Depay, maar Oranje is nog zoekende. Hij zal zeker zijn kansen gaan krijgen. Hij speelde al bij Arsenal en staat momenteel opnieuw op de radar bij Engelse clubs", weet Moyes.

Malen was dit seizoen 27 keer trefzeker namens PSV in alle competities en speelde zichzelf daarmee in de kijker. De jonge spits was daardoor verzekerd van een plek in de selectie. De laatste twee interlands werd de voorhoede van het Nederlands elftal gevormd door Memphis en Wout Weghorst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen