Haps over de WK-jacht van Suriname: "Moeten het laten zien"

8 juni 2021, 19:10

Voor Suriname is de jacht op een WK-ticket in volle gang. De ploeg van bondscoach Dean Gorré kan zich plaatsen voor de volgende ronde van de WK-kwalificatie in de CONCACAF-zone, maar moet dan wel zien te winnen van Canada. Ridgeciano Haps van Feyenoord heeft zin in de krachtmeting.

Het is de droom van Suriname om plaatsing voor het WK in Qatar voor elkaar te krijgen. Haps is één van de spelers die zich recent bij Suriname heeft gevoegd om het land te vertegenwoordigen. "Ik zal alles geven voor het land. Niet alleen voor het Surinaamse voetbal, maar voor het land. Ik wil het op de kaart zetten", zegt hij op de website van de FIFA. De back beseft dat het duel met Canada een interessante is. "Ik weet dat veel mensen verrast zijn door Suriname, maar we moeten het nu laten zien."

Canada staat veel hoger op de FIFA-ranking, maar toch gelooft Suriname wel in een stunt. Dat zegt Haps althans. "Er staat een mooi team. "We hebben nu veel spelers die in Europa spelen, dus de kwaliteit is aanwezig. We hebben veel snelheid en kracht, we hebben alles in onze groep. We trainen nu een week samen en het niveau wordt beter en beter."

Suriname moet winnen van Canada om door te gaan. Een remise of een nederlaag maakt direct een einde aan de WK-droom van het land.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen