Van de Beek reageert op missen EK: "Een grote teleurstelling"

8 juni 2021, 20:11

Voor Donny van de Beek is er dinsdag een einde gekomen aan de hoop om het EK te halen. De middenvelder kende bij Manchester United een zeer teleurstellend debuutseizoen en moet nu ook het eindtoernooi missen vanwege een liesblessure. Hij zit uiteraard in zak en as.

"Zoals jullie misschien al hebben meegekregen heb ik het elftal helaas moeten verlaten vanwege een liesblessure", zegt de middenvelder via Instagram. Het doet hem veel pijn om het toernooi te missen. "Een grote teleurstelling voor mij, zeker omdat het mijn eerste EK zou zijn en ik daar nu helaas niet bij kan zijn. Wel wil ik jullie bedanken voor alle lieve berichtjes die ik heb binnengekregen. Dat doet me ontzettend goed."

Uiteraard zal Van de Beek het toernooi wel blijven volgen. "Verder wil ik ook de spelers, de staf en niet te vergeten de fans een geweldig EK toewensen." Oranje heeft nu een selectie die bestaat uit 24 spelers, omdat Frank de Boer geen vervanger heeft opgeroepen voor Van de Beek, die overigens toch niet afstevende op een basisplek bij het Nederlands elftal.

Voor Oranje begint het EK komende zondag tegen Oekraïne.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen