'PSV krijgt teleurstellend nieuws over verkoop van Bruma'

8 juni 2021 – De situatie van Armindo Bruma begint langzaam maar zeker voor hoofdpijn te zorgen bij PSV. De Eindhovenaren wilden de Portugese aanvaller voor 6,7 miljoen euro verpatsen aan Olympiakos, maar het heeft er alle schijn van dat dat er momenteel niet in zit.

'PSV krijgt teleurstellend nieuws over verkoop van Bruma'

De 6,7 miljoen euro was het bedrag dat opgenomen werd in de huurovereenkomst tussen beide partijen. PSV verhuurde de buitenspeler aan Olympiakos en die club wil graag met hem verder, maar lijkt geen trek te hebben om de 6,7 miljoen euro op tafel te leggen. Dat weet het Eindhovens Dagblad althans. Olympiakos wil nog wel met hem door, maar niet voor dat bedrag. Dat laat ook de zaakwaarnemer van de speler weten aan het ED.

Voor hoeveel euro Olympiakos hem wel wil kopen, is niet bekend. De Griekse club hoopt met PSV een ander bedrag te kunnen afspreken, maar de vraag is of de Nederlandse topclub daar aan wil meewerken. Duidelijk is wel dat PSV de aanvaller graag wil verkopen. Hij heeft nog een contract tot 2024 en werd twee jaar geleden voor liefst twaalf miljoen euro binnengehaald, een bedrag dat hij in ieder geval niet meer gaat opleveren.

Het huurcontract tussen Olympiakos en PSV over Bruma loopt op 30 juni af. Tot die tijd heeft de Griekse topclub dus de tijd om eventueel de optie te lichten, als het dat zou willen. Die kans lijkt momenteel echter niet heel groot.

PSV

gerelateerd