Barcelona en Koeman verwachten spelers snel weer op het veld

9 juni 2021, 16:15

FC Barcelona heeft woensdag aan de buitenwereld laten weten wanneer de voorbereidingen op het nieuwe seizoen zullen starten. Dat zal gebeuren op 12 juli, want dan worden de spelers weer verwacht op het trainingsveld van de topclub. Voor veel spelers betekent dat een korte vakantie.

De eerste training van het nieuwe seizoen is dus een dag na de EK-finale en twee dagen na de eindstrijd om de Copa América. Ook aan dat toernooi doen veel spelers van Barcelona mee. Onder meer Lionel Messi, Jordi Alba, Frenkie de Jong en Antoine Griezmann zijn voorlopig op pad met hun nationale ploegen, waardoor zijn ongetwijfeld pas later dan 12 juli op het veld staan in Barcelona.

De ploeg van Ronald Koeman zal niet meteen volle bak in training gaan, omdat er eerst fysieke tests op het programma staan in de eerste weken. De vraag is overigens ook wanneer Sergio Agüero, Eric García en Emerson Royal, de nieuwe spelers van Barcelona, zich weer zullen melden richting het nieuwe seizoen. Ook zij zijn voorlopig op pad met hun land.

Opmerkelijk is overigens dat Real Madrid nog een week eerder begint met de voorbereidingen richting het EK. Carlo Ancelotti laat er als nieuwe trainer geen gras over groeien en wil snel met de spelers aan de slag gaan.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen