Duitsland
1 – 2
Hongarije
Portugal
2 – 2
Frankrijk

Ajax presenteert voorbereidingsplannen: De Lutte en Oostenrijk

9 juni 2021 – Er is bij Ajax meer duidelijkheid gekomen over de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De Amsterdammers gaan zich vanaf vrijdag 25 juni voorbereiden op het nieuwe voetbaljaar, tot die tijd liggen de activiteiten stil bij de kampioen van Nederland.

Ajax presenteert voorbereidingsplannen: De Lutte en Oostenrijk

Op vrijdag 25 juni meldt het eerste clubje spelers van Ajax zich in Amsterdam voor de eerste activiteiten. Ajax zal in de voorbereidingen trainingskampen beleggen in De Lutte en ook in Oostenrijk. De niet-internationals zullen op zaterdag 26 juni de eerste veldtraining van het nieuwe seizoen afwerken, meldt Ajax. Op 5 juli gaat de ploeg op trainingskamp naar De Lutte. De verwachting is dat daar enkele internationals bij zullen zijn. De bedoeling is dat Ajax twee oefenduels gaat spelen, maar de tegenstanders zijn nog niet bekend.

Duidelijk is al wel dat Ajax op vrijdag 16 juli tegen Anderlecht gaat oefenen. Een week later, op zaterdag 24 juli, gaat de ploeg vervolgens op trainingskamp naar het Oostenrijkse Bramberg. Ook daar moet nog een oefenwedstrijd gespeeld worden, maar ook hiervoor is nog geen opponent gevonden.

Ajax geeft aan dat het sowieso nog meer oefenduels wil gaan spelen, maar los van Anderlecht zijn er nog geen ploegen bekend.

Ajax

gerelateerd