Twee bijzonder fraaie transfers op komst in Eredivisie

10 juni 2021, 00:30   Bijgewerkt: 9 juni 2021, 23:41

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 9 juni.

Portugal bevestigt status als topfavoriet met klinkende zege

Portugal lijkt klaar voor het komende Europees Kampioenschap, dat aanstaande vrijdag van start gaat. De regerend winnaar én topfavoriet sloot de voorbereiding op het eindtoernooi af met een 4-0 overwinning op Israël. De sterren namen de ploeg zoals verwacht bij de hand, een gegeven dat ook de komende vier weken van hen zal worden verlangd.

Tannane landt op vliegveld en is dicht bij toptransfer

Oussama Tannane is zeer dicht bij een beloning voor zijn uitmuntende seizoen bij Vitesse. De Marokkaanse smaakmaker zette woensdagavond voet op Turkse bodem, waar hij naar verluidt een dezer dagen zijn fraaie overstap naar topclub Fenerbahce gaat afronden. In Istanboel gaat de middenvelder concurreren met Ferdi Kadioglu.

'Ook FC Twente wil carrière Huntelaar verlengen'

Klaas-Jan Huntelaar heeft voldoende opties om zijn loopbaan met nog een jaar te verlengen. De 37-jarige aanvaller maakte afgelopen winter de overstap naar oude liefde Schalke 04, maar hij kon degradatie met de Traditionsverein niet voorkomen. De Duitse club besloot zijn contract daarom niet te verlengen.

Goed nieuws uit Franse ziekenboeg: Benzema fit voor kraker

Frankrijk kan volgende week 'gewoon' een beroep doen op Karim Benzema. De ervaren spits van Real Madrid keerde deze maand na jaren absentie terug in de selectie van Les Bleus, maar raakte in het laatste oefenduel tegen Bulgarije geblesseerd. De sterspeler is dinsdag echter alsnog van de partij, als de Fransen het meteen opnemen tegen Duitsland.

Schöne gepresenteerd bij NEC: "Dit project is spannend"

Lasse Schöne is terug bij de club waar hij tussen 2008 en 2012 furore maakte. De 35-jarige middenvelder heeft zich verbonden aan NEC, dat hem heeft overgenomen van sc Heerenveen. Bij zijn presentatie gaf de middenvelder woensdag aan veel vertrouwen te hebben in het project van NEC.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen