RMC stookt vuurtje op: 'Mbappé accepteert excuses Giroud niet'

10 juni 2021 – Op de vooravond van het EK blijft het onrustig in het kamp van favoriet Frankrijk. Eerder op de dag kwam nieuws naar buiten over een onderlinge vete tussen Olivier Giroud en Kylian Mbappé, waarna pogingen van eerstgenoemde om het bij te leggen niet wilden baten.

RMC stookt vuurtje op: 'Mbappé accepteert excuses Giroud niet'

Dat schreef althans RMC Sports. Eerder op de dag zou er onrust zijn ontstaan na uitspraken van Giroud, die na de oefenwedstrijd tegen Bulgarije zijn beklag deed over medespelers die hem niet aanspeelde. Mbappé - klaarblijkelijk het lijdend voorwerp in de teksten van Giroud - was hier op zijn beurt niet blij mee en wilde hier zelfs tijdens een persconferentie op in gaan. Dat laatste werd hem door bondscoach Didier Deschamps geweigerd.

Naar aanleiding van die gebeurtenissen zou Giroud zijn excuses hebben aangeboden aan Mbappé, maar het supertalent van de Fransen had hier geen boodschap aan. De spits had hem uitgelegd dat hij zich aangevallen voelde door een vraag van de verslaggever en benadrukte dat zijn kritiek niet specifiek aan Mbappé was gericht (N'Golo Kanté en Benjamin Pavard werden genoemd).

Toch zou de normaal gesproken goedlachse Mbappé een chagrijnige indruk hebben gemaakt op de training. Nadat Deschamps het tweetal apart nam om duidelijk te maken dat ze het achter zich moesten laten, volgde een knuffel. Toch schreef RMC dat de spanningen in het Franse kamp blijven aanhouden.

Lees ook: Pogba lacht Franse 'rel' weg: "Er speelt helemaal niets"

Oranje

gerelateerd