KNVB dolblij: "Dit is het nieuws waar we lang op hebben gewacht"

11 juni 2021 – De KNVB, Eredivisie CV en Keuken Kampioen Divisie zijn dolblij dat de aftrap van het nieuwe seizoen in volle stadions zal plaatsvinden. Het kabinet maakte vrijdag bekend dat vanaf het einde van deze maand evenementen (mogelijk) weer met honderd procent capaciteit mogen plaatsvinden.

KNVB dolblij: "Dit is het nieuws waar we lang op hebben gewacht"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'Dit is het nieuws waar we lang op hebben gewacht', wordt er in een statement gereageerd. 'Het is een heel moeilijk jaar geweest voor het voetbal. Sinds de corona-uitbraak hebben we veelvuldig en intensief contact gehad met 'Den Haag'. Er is geïnvesteerd om de stadions coronaproof te maken. We hebben meegewerkt aan pilots en Fieldlab Evenementen met beperkt publiek. Supporters en sponsors hebben zich flexibel en loyaal opgesteld.'

'Uiteraard zijn we heel blij met de positieve ontwikkelingen van de coronapandemie en de (her)openingsstrategie van de overheid. Nu hebben we ook groen licht voor de volgende stap: we gaan terug naar de maximale beleving van het voetbal. Volle bak, met thuis- en uitsupporters. Wij kijken nu nog meer uit naar het nieuwe seizoen.'

Op basis van de experimenten van Fieldlab worden de stadions weer volledig opengesteld voor publiek. Bezoekers hoeven zich bij de evenementen niet aan de anderhalve meter afstand te houden en eveneens geen mondkapje te dragen. Met een negatieve coronatest van maximaal 40 uur oud of een vaccinatiebewijs komt de bezoekers het stadion in.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd