'PSV ontvangt Welsh bod van twee miljoen euro op Piroe'

11 juni 2021, 18:35

Joël Piroe heeft mogelijk zijn laatste wedstrijd voor PSV gespeeld. De 21-jarige aanvaller staat volgens het Eindhovens Dagblad in de belangstelling van Swansea City. De club uit Wales heeft een bod van twee miljoen euro uitgebracht op Piroe, die in Eindhoven beschikt over een contract dat nog één jaar doorloopt.

De krant schrijft dat een transfer nog lang niet rond is. De spits is op dit moment op vakantie en neemt zijn tijd om een beslissing te nemen. Het voorbije seizoen kwam Piroe tot elf optredens in de hoofdmacht van PSV. Daarin was hij goed voor één doelpunt. Namens Jong PSV scoorde hij in de Eerste Divisie twee keer in acht wedstrijden.

In Eindhoven ondervindt Piroe concurrentie van aanvallers die bij trainer Roger Schmidt hoger in de pikorde staan, zoals Donyell Malen, Eran Zahavi, Noni Madueke en Yorbe Vertessen. Het is daarom niet ondenkbaar dat Piroe zijn heil elders gaat zoeken. Er is ook Nederlandse belangstelling voor de aanvaller. Zo heeft Heracles Almelo naar zijn diensten geïnformeerd.

Kiest Piroe voor een transfer naar Swansea City, dan komt hij terecht bij de club die het afgelopen seizoen op de vierde plaats eindigde in het Championship. In de play-offs was de Welshe club dicht bij promotie naar de Premier League, maar de finale tegen Brentford ging met 2-0 verloren. Bij Swansea speelden in het verleden onder meer Jonathan de Guzman en Leroy Fer.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen