Hazard geeft Real-droom niet op: "Ga niet weg als mislukkeling"

12 juni 2021, 09:28

Eden Hazard staat bij Real Madrid bekend als een absolute miskoop, omdat hij de verwachtingen nog absoluut niet in heeft kunnen lossen. De Belgische aanvaller werd in 2019 voor honderd miljoen euro gekocht van Chelsea, maar is nog nauwelijks beslissend geweest. Toch weigert hij de handdoek in de ring te gooien.

De dertigjarige aanvaller is nog altijd voornemens om van zijn tijd bij Real een succes te maken. Aan een vertrek denkt hij dan ook niet. "Het is nog geen seconde in mij opgekomen dat ik beter kan weggaan", vertelt hij aan Het Nieuwsblad. "Ik ga daar niet vertrekken als een mislukkeling. Ik wil bewijzen dat ik gemaakt ben voor Real Madrid."

Uiteraard beseft Hazard dat hij de afgelopen twee seizoenen ondermaats heeft gepresteerd. Blessures speelden hem vaak parten. "En als ik wel meespeelde, was het lastig door Covid. We speelden in dat stadionnetje op het oefencomplex zonder fans, terwijl ik had getekend om voor een vol Bernabéu te voetballen Ik hoop dat het werk snel klaar is en dat de tribunes weer vollopen. Ik heb dat nodig."

De teller staat bij Hazard bij Real pas op vijf doelpunten. Omdat zijn contract nog drie jaar doorloopt, is een vertrek sowieso onwaarschijnlijk. Hazard begint met België zaterdagavond aan het EK met een wedstrijd tegen Rusland, maar de aanvaller is door een lichte blessure nog een twijfelgeval.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen