Italianen dromen al van Wembley: "Nog een lange weg te gaan"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

12 juni 2021 – Italië geldt als één van de outsiders voor de EK-zege en heeft vrijdag laten zien waar het toe in staat is. De ploeg van Roberto Mancini maakte indruk door tegen Turkije met 3-0 te winnen en zodoende prima te starten aan het toernooi. De bondscoach merkt dat de euforie al is losgebarsten.

Italianen dromen al van Wembley: "Nog een lange weg te gaan"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"We hebben het goed gedaan", zei de trainer na afloop bij RAI Sport. "In de eerste helft konden we nog niet scoren, omdat Turkije het ons moeilijk maakte. Turkije heeft ook een goede ploeg dus in deze wedstrijden heb je alles nodig. De supporters hebben ons geholpen en het was goed om te zien dat we in de tweede helft beter speelden. Belangrijk was dat we de bal snel lieten rondgaan. Al met al mogen we blij zijn, want dit is een goede start."

Mancini weet dat Italië droomt van een plek in de finale. "Het was een geweldige avond, hopelijk volgen er nog veel meer. Wembley is nog een lange weg te gaan." Aanvaller Lorenzo Insigne was met een doelpunt belangrijk voor de Italianen. "Het was geweldig om voor onze supporters te spelen. We kwamen wat langzaam op gang, maar scoorden drie keer na rust."

Halverwege was er bij de 0-0 stand dan ook geen paniek bij Italië, zegt Insigne. "Mancini zei dat we rustig moesten blijven. Dat deden we, en uiteindelijk bereikten we ons doel. Uiteindelijk gaat het om winnen en ik ben blij dat ik ook nog gescoord heb."

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd