Vitesse vult drie vacatures in en heeft technische staf rond

12 juni 2021 – Vitesse heeft bekendgemaakt welke trainers komend seizoen zullen plaatsnemen op de bank naast hoofdtrainer Thomas Letsch. Dick Schreuder (op archiefbeeld), Edwin Zoetebier en Marink Reedijk treden toe tot de technische staf, zo is zaterdag gemeld.

Vitesse vult drie vacatures in en heeft technische staf rond

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Schreuder, de broer van Alfred, gaat aan het werk als assistent van Letsch. Hij was in 2019 assistent van zijn broer bij 1899 Hoffenheim en zat daarna zonder club. Bij Vitesse is hij de opvolger van Joseph Oosting, die naar RKC Waalwijk is gegaan om daar hoofdtrainer te worden. Daarnaast is Edwin Zoetebier aangesteld als keeperstrainer. De voormalig doelman van de Arnhemmers werkte eerder in die functie bij FC Volendam en volgt bij Vitesse Rein Baart op.

Het derde nieuwe staflid van Vitesse luistert naar de naam Marink Reedijk. De 29-jarige trainer wordt verantwoordelijk voor onder meer de standaardsituaties. Eerder werkte hij als jeugdcoach bij Ajax, West Bromwich Albiion en KSV Roeselare. Met de drie nieuwe trainers hebben de Arnhemmers de staf nu helemaal rond.

Technisch directeur Johannes Spors is er van overtuigd dat hij de juiste mensen heeft gebonden. "Met het aantrekken van deze drie stafleden beschikken we weer over de juiste expertise en competenties. Het zijn tevens mensen die zeer gemotiveerd zijn om voor Vitesse te werken én het karakter hebben dat bij ons past. Ik ben tevreden dat ik ze heb kunnen overtuigen om de stap naar Arnhem te maken."

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd