Wijnaldum sprak Van Dijk en kijkt uit naar videoboodschap

12 juni 2021, 17:36

De geblesseerde Virgil van Dijk heeft voor het komende EK zijn aanvoerdersband moeten overdragen aan Georginio Wijnaldum. Toch laat de verdediger nog wel van zich horen. Van afstand hebben hij en zijn (voormalig) kompaan bij Liverpool geregeld contact.

In gesprek met de NOS vertelde Wijnaldum dat hij en Van Dijk 'heel veel contact' hebben. "Niet alleen over het Nederlands elftal, ook rond mijn transfer", vertelde de middenvelder die recent zijn transfervrije overstap van Liverpool naar Paris Saint-Germain definitief maakte. 

Lees ook: Wijnaldum legt uit waarom hij PSG boven Barcelona verkoos

Uiteraard ging het ook veel over het EK. "Hij zei dat we gewoon positief moeten zijn, honderd procent moeten geven en moeten proberen in het toernooi te groeien. Op de trainingen moeten we alles eruit halen en vertrouwen hebben. Hij heeft niet concreet gezegd dat we dit of dat moesten doen; eigenlijk zei hij wat hij altijd zegt als hij erbij is."

Wijnaldum vermoed dat hij niet de enige Oranje-speler waarmee Van Dijk contact heeft gehad. Op de vraag of hij zondag voorafgaand aan het duel tegen Oekraïne een video-boodschap verwacht, antwoordde hij lachend: "Ik hoop het. Mocht hij dit zien: we verwachten een videoboodschap."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen