Vader Nouri over Eriksen: "Tranen rolden over mijn wangen"

12 juni 2021, 22:56   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De hele voetbalwereld is geschrokken van het ineenstorten van Christian Eriksen tijdens de EK-wedstrijd tussen Denemarken en Finland. Voor de familie Nouri was het echter nog een stuk heftiger, gezien zij de emotionele bagage van Abdelhak Nouri met zich meedragen. Tegenover De Telegraaf laat Mohammed Nouri, de vader van Abdelhak, weten een vreselijke middag te hebben gehad.

"De beelden uit Kopenhagen waren een shock voor ons, doen ons veel verdriet, omdat dit leed ons ook heeft getroffen. Gelukkig waren ze er snel bij en is Christian gestabiliseerd." Dat was bij Abdelhak Nouri helaas niet het geval, waardoor het extra hard binnenkomt bij zijn familie. "De tranen rollen over mijn wangen. Het is de herbeleving van het lijden van een Ajax-zoon."

De link met Ajax maakt dat het allemaal nog iets dichterbij kwam. "We zullen voor Christian bidden, wensen hem veel sterkte en hopen op een spoedig herstel. Onze gedachten gaan ook uit naar zijn familie." Zo leeft de familie Nouri heel erg mee met Eriksen en hoopt de hele wereld op snelle positieve berichtgeving vanuit het ziekenhuis.

Lees ook: Zege bij Fins EK-debuut overschaduwd door drama rond Eriksen

Nouri en Eriksen zijn overigens niet de enige (oud-)Ajacieden met hartproblemen, want ook Daley Blind zakte eerder al twee keer ineen tijdens een wedstrijd. Hij speelt zijn wedstrijden momenteel met een defibrillator, iets waar ook Christian Eriksen hoogstwaarschijnlijk mee te maken zal krijgen in de toekomst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen